fbpx
Извршна канцеларија
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West
  1. Тетјана Лазаревска, извршен директор на МРФП, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 997
  2. Лазар Неданоски, раководител на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 996
  3. Димитар Смилјановски, соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 992
  4. Светлана Бошкоска, соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 972
  5. Марина Јоноска, соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 992
  6. Владимир Маринковски, помлад соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 972